Erbjudande


Jag erbjuder handledning, utbildning och coaching inom följande områden:

Jens och sonen lekerAtt stötta barn med autism i glädje och lek
Genom min son med autism har jag fått erfarenhet och verktyg, och ett hjärta som bultar extra hårt för alla autismfamiljer. Som handledare kan jag erbjuda er vägledning, utmaning och stöttning att växa som föräldrar till ett barn med speciella behov. Jag kan bidra med förståelse och kunskap kring autism, effektiva tankesätt och metoder och ett lekfullt förhållningssätt som stärker er relation och stöttar ert barns utveckling. Som familjebehandlare har jag breddat erfarenheten och fått en förståelse för familjen som system, och kan även hjälpa er med ert föräldrasamarbete.
Läs mer här.

Klimatcoaching
Klimatkrisen påverkar oss alla, framför allt våra barn och ungdomar. Som coach kan jag stötta dig i alla de faser vi kan befinna oss i känslomässigt, i vår personliga omställning och vårt politiska engagemang. Hur mår du i klimatkrisen? Hur tänker du kring din egen roll? Din förmåga att påverka? Vill du inspirera andra att leva mer hållbart? Hur är din relation med naturen? Hur kommer det sig att du lever på jorden just nu, när så mycket behöver ske på så kort tid? Vad är ditt livs syfte, i relation med planeten? Låt oss titta på hur du kan bidra till en blomstrande planet och samtidigt må bra och skapa det liv du längtar efter.

Zen Coaching logo

Zen Coaching (livscoaching med mindfulnessinriktning)
Zen Coaching kombinerar traditionell coaching (kraftfulla frågeställningar, fokus på utveckling och praktiska resultat) med Nonviolent Communication (en metod för kommunikation och empatiskt lyssnande) och mindfulness (medveten närvaro). Genom sitt fokus på nuet, kroppen och vad du innerst inne längtar efter är metoden fantastisk för alla som vill ha mer kontakt med sig själva, sin omgivning och med livet. Denna kontakt ger optimala förutsättningar för förändring, både inre och yttre, men också att stå stadigt när tillvaron gungar. Jag använder även andra coachingverktyg vid behov, t.ex. sokratiska frågor för att synliggöra och utmana föreställningar du bär på.

Jag har gott om erfarenhet av arbete med män och unga killar i grupp kring frågor om bl.a. maskulinitet och föräldraskap.

Du kan träffa mig (online eller fysiskt) för enskilda eller en serie handlednings- eller coachingsessioner, eller anlita mig för en grupphandledning eller workshop / utbildning. Min fysiska bas är i Järna ett par mil söder om Stockholm, där jag även har tillgång till ett samtalsrum nära pendeltågsstationen.

Kontakta mig gärna med frågor eller förslag. Här kan du läsa mer om kostnader.