Kostnad

Under våren 2024 har jag en annorlunda prissättning än normalt (läs mer om mina vanliga priser nedan) pga att jag samlar coachingtimmar till ICF-certifiering. För att sänka tröskeln för klienter blir priset istället donationsbaserat, dvs du betalar vad du vill (och känner att det varit värt för dig), men minst 200 kr (inkl. moms).

Så här ser mina priser ut annars:

För företagskunder (exkl moms) kostar ett coaching- eller handledningssamarbete med mig 1200 kr/timme.

För privatklienter (inkl moms) kostar sessioner 1000 kr/timme, för onlinesamtal 800 kr/timme. Det går att prova på en halvtimme för 300 kr, eller träffa mig en för- eller eftermiddag (tre timmar inkl paus) för 2000 kr. En heldag (7 timmar inkl lunch och två kortare pauser) kostar 3750 kr.

Priset varierar också beroende på om vi ses fysiskt eller online, om det innebär förberedelser, restid och -kostnader, om ni är flera på en gång, om du vill ha en session eller får ett paketpris, osv. Betalning sker via kontant/swish/faktura och du får ett kvitto via mejl.

När jag har tid och möjlighet arbetar jag ett par timmar i veckan till ett lägre timpris eller gratis, för att kunna ta uppdrag som känns extra givande eller angelägna. Det går alltså bra att kontakta mig även om du inte har råd med priserna ovan.

© 2024 Jens Malmström