Referenser

Feedback från en familj som varit på intensivutbildning med mig och Allt Om Autism:

”Via Allt om Autism kom vi i kontakt med Jens under en sk ”intensive” utbildning/kurs.
Vid 40-års ålder tänkte man att man upplevt det mesta. Men den känslostorm och det uppvaknade man fick via Jens mfl fanns inte i ens vildaste fantasi.
Trots att det även innebär mycket sorg och tårar skulle jag gladeligen uppleva det igen.
När man via leken fick kontakt med sitt barn igen. Den där djupa långa blicken som man trodde inte existerade längre, den som sa ”hej pappa, jag är här”, det ögonblicket var ren och skär magi.
Den där känslan av gemenskap och närvaro att verkligen få delta i vår son ”värld”, den känslan är ojämförlig med något annat!
Tack Jens för att du öppnade våra ögon och sinnen!
Tack också för att du lärde oss att bearbeta sorgen och att hjälpa samt förstå varandra i våra roller som föräldrar till ett barn med autism."
/ Robert & Hindia, föräldrar till Isak 10 år.

 

Här är några röster från de som testat zen coaching med mig:

"Jens fokus och lugna, medvetna närvaro har hjälpt mig att vilja närma mig tankar och känslor som jag tidigare upplevt som svåra eller obehagliga på ett mer öppet och nyfiket sätt. Mina tio skype-sessioner har varit ett värdefullt stöd för mig att leva mer medvetet och kreativt. Jens har en fantastisk förmåga att möta och spegla en på ett icke-värderande sätt och jag kan varmt rekommendera att göra en zen coachresa tillsammans med honom!"
/ Monica S, Universitetsadjunkt

 

"Efter två zencoaching-sessioner till fots med Jens, fick jag möjlighet att hitta ett nytt förhållningssätt till min tunga sorg. Genom Jens sätt att lyssna och sammanfatta situationen samt att ställa frågor kom jag vidare och såg min sorghantering i nytt sken. Samtalet blev en mycket viktig vändpunkt i mitt liv. Jag fick också hjälp att se hur jag bättre kan hantera mina egna behov i det professionella livet. Jag kan varmt rekommendera Jens som zen coach."
/ Kristina E, språklärare och egenföretagare