Senaste Blogginläggen

Att formulera en plattform och undvika en platt form...

tisdag, januari 26, 2021 - 11:45

Jag har känt att det är svårt att bara sätta igång och skriva blogginlägg, även om det finns massor med idéer. Det beror delvis på att jag behöver formulera vad det är jag ska göra och etablera relationen med plattformen och med läsarna. För att använda en bakliknelse, jag behöver en form att hälla smeten i.

Bloggen kommer att vara en kanal för mig att reflektera, utvecklas och kommunicera kring två stora intressen - föräldraskap kring barn med autism, och personlig omställning för att möta klimatkrisen.

En blogg kommer lastad...

lördag, januari 2, 2021 - 08:45

Detta blir det första inlägget i min blogg som kommer att fokusera på personlig utveckling inom två områden - autism och klimatomställning. Välkommen hit!

Häromdagen la jag flera timmar på att beskriva hur jag ser på att ta betalt för min tid och insats som coach och handledare. Jag ville förmedla tydlighet kring min prissättning och samtidigt öppna för alternativa sätt att se på den och fördjupa relationen mellan coach och klient till att bli mer mellanmänsklig. Men skrivandet i sig blev ett fördjupande av mina tankar och gav mig flera insikter.

Prenumerera på Blogg